0279 Ugrás a tartalomra

Hossó Andrea: "A bevándoroltatás valójában politikai okból történik"

Véleménye szerint meg akarják változtatni a az uralkodó társadalmi, és gazdasági viszonyokat.

Hossó Andrea a Hit Rádióban

A Hit Rádió legfrissebb adásában Hossó Andrea, közgazdász fejtette ki véleményét az európai migráció társadalomra gyakorolt hatásáról, valamint arról, hogy miért bizonyul sikertelennek a bevándorlók integrációja.

Gyakran már a kontinenst elárasztó tömegekre használt különböző kifejezésekkel kapcsolatban is elbizonytalanodhatunk, közgazdászunk viszont így fogalmazott:

"Én azt a szót használom, hogy bevándoroltatás, mert ez többnyire szervezett módon, és szándékosan történik."


– fejtette ki véleményét szakértőnk.

"Vannak, akik menekülteknek hívják őket, azonban Nagy-Britanniába bevándoroltak nagyon nagy része semmiképpen sem tekinthető menekültnek"

– emelte ki Hossó, mivel elmondása szerint az Albániából érkező több tízezer fiatal albán férfit, nem lehet menekültnek nevezni, hiszen ott nincsen háború.

Migránsnak vélt embercsoportot mentenek ki a vízből július elején Angliában, Dover partjainál - forrás: Skynews.com

Elmondása szerint a La Manche csatornán Franciaországból Nagy-Britanniába érkező bevándorlók sem egy háború szabdalta életveszélyes országból érkeznek, és a jelenlegi szabályok szerint ott kéne maradniuk, hiszen Franciaországban sincsen háború.

"Ez szervezetten, gazdasági és politikai céllal történik."

– jelentette ki Hossó, aki arról is beszámolt, hogy a nyugat-európai politikusok azt mondják, hogy azért van szükség a migrációra, mert  nincs munkaerő, abban ezt pótolni kell, viszont véleménye szerint

"El kellene gondolkodni, hogy miért csökken az őshonos fehér lakosság termékenysége."

Szakértőnk elmondása szerint a többnyire szakképzetlen, hatalmas tömegek rázúdítása a befogadó országra, rengeteg költségvetési pénzt emészt fel.

"Nagy-Britanniában napi 6-7 millió fontot költenek arra, hogy szállodákban elhelyezzék a migránsokat, akik persze napi háromszori étkezést, és ellátást kapnak, valamint orvosi ellátást is, amihez a fehér szegény brit lakosság már nem nagyon tud hozzájutni, mert a fizetőst nem tudja megfizetni, a nem fizetős pedig teljesen le van terhelve”

Közgazdásunk rávilágított arra, hogy a bevándoroltatásnak valójában politikai okai vannak, méghozzá az, hogy "nagyon sok más etnikumú, idegen vallású tömegek ömöljenek be ezekbe az országokba.

"A valódi ok az az, hogy ahhoz, hogy meg tudják változtatni az uralkodó társadalmi, gazdasági viszonyokat egy bizonyos uralkodó osztály kívánságai szerint, ehhez meg kell bontani ezeknek a viszonylag homogén keresztény fehér országoknak a társadalmi szövetét."

Szakemberünk a Blackrock nevű nagy pénzügyi cég vezetőjének szavait is felidézte, aki egy  videóban azt mondja:


"Ki kell kényszeríteni az emberek viselkedésének a megváltoztatását."

Közgazdászunk szerint ha az embereknek van vallásuk, családjuk, hazájuk, tehát van amibe kapaszkodhatnak, akkor nem lehet őket úgy manipulálni.

"Ellenben, ha egy viszonylag homogén és koherens országra rászabadítunk hatalmas tömegeket, akik más etnikumhoz, más valláshoz, más kultúrához tartoznak, akkor bizony ez a szerkezet megbomlik."

– emelte ki Hossó.

Legfrissebb