Hit Rádió

headtext helye

Friss hírek

2019.04.16.

VIDEÓ: Több muszlim nevetett a Notre Dame-i tűzeset közben

Fotó: btnews.online

A Notre Dame székesegyházat érintő tűzeset csak a legutóbbi tragédia, amelyről az újságok beszélnek. – írja a betnews.online, amely szerint az elmúlt időszakban több támadás érte a francia templomokat, mint hinnénk.

Nem rég muszlim vallású vandálok festettek emberi ürülékkel egy keresztet a Notre Dame des Enfants Nimes-i falára, később pedig betörtek a templomba és szentelt pecséteket dobtak a szemetesbe.

Ugyanebben a hónapban gyújtották fel a Szent Alain Katedrális oltárát Lavaurban, sőt szobrokat, kereszteket törtek szét az épületben. Később a hatóságok két muszlim tinédzsert tettek felelőssé az ügyben, majd letartóztatták őket.

Február 4.-én a Houilles-ben található Szent Nikolasz Katolikus Templom Szűz Mária szobrát törte szét valaki, majd pár nappal később az oltári szentséget találták meg darabokban a földön, az oltárt lefedő pongyolát pedig valaki levizelte a Dijon-i Notre Dame Templomban. Később egy 35 éves muszlim férfi vallotta be a rendőrségnek, hogy ő a felelős az esetért.

Bár a támadásokról egyelőre nem tudják, hogy összefüggenek-e egymással, de egy-két jelentősen megdöbbentő online fotó került felszínre a Notre Dame-i székesegyház égése közben.

Egy fotón például azt látni, ahogy két arab férfi mosolyogva, szinte nevetve hagyja el tűzeset helyszínét.

Egy a tűzvészt élőben közvetítő videó alatt pedig több mint 1000 nevető emojival „ünnepelték” a tragédiát szintén arab férfiak és nők, ahogy az a cikkben megjelenített videóban is látszik. 

(btnews.online)

 

A képre kattintva tekintse meg a galériát!

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7011 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.