Hit Rádió

headtext helye

Friss hírek

2018.12.12.
Kántor Fanni

USA: Fogamzásgátlásért nem kell fizetnie a keresztényeknek!

FOTÓ: CNN

A Hit Rádió hitéleti hírei a világ minden tájáról.

Keresztények nyertek pert az Obamacare-rel szemben

A keresztény szervezeteknek nem muszáj együttműködni a Barack Obama által életbe léptetett egészségügyi törvényekkel a fogamzásgátlással kapcsolatban - jelentette ki a héten egy szövetségi bíró Amerikában. Philip Brimmer bíró Kolorádóban elrendelte, hogy a kormány nem erőszakolhatja rá a keresztény szervezetekre, hogy az alkalmazottak az egészségügyi biztosításuk fizetése során a fogamzásgátlást is fedeztessék, hogy ha nem fogják használni, vagy hogy ha ellent mond a hitüknek ez a fajta intézkedés.A bíró kijelentette, hogy a törvény megsérti a vallásszabadságot. (washgintonexaminer.com)

Keresztény alapelvekről készít közvélemény kutatást a KDNP

A keresztény alapértékek megítéléséről készít közvélemény kutatást a KDNP a a 18-35 év közötti fiatalok között a Nézőpont Intézet segítségével. A november 16-án aláírt szerződést a frakció részéről Harrach Péter szignózta, a feladatért pedig 12,7 millió forintot fognak kifizetni. (mfor.hu)

Újabb keresztény szimbólumot tüntetnek el egy karácsonyi vásárból

Leveszik a karácsonyi ünnepekre kiállított keresztet miután egy nemzeti ügyvédi csoport panaszt nyújtott be az ügyben. A Freedom From Religion Alapítvány szerint ugyanis a parkban kiállított kereszt sérti az állam és az egyház különválasztását. A hírportálok szerint a pert nem tudná megnyerni Ozark városa, így kénytelenek leszedni a keresztény szimbólumot.  (ksisradio.com)

 

LOVE ALL, HELP ALL! Foundation

Írj nekünk!

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7011 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.