Hit Rádió

headtext helye

Friss hírek

2016.06.29.

Több százezer tibeti tért meg Jézushoz az elmúlt években

Kína egyik régiójában, Tibetben, melyet a világ legmagasabb hegyének, a Mount Everest hazájaként is számon tartanak, az elmúlt időszakban csodálatos megtérési hullám kezdődött el.

A tibetiek többsége buddhista, de muszlimok és keresztények is vannak közöttük a felmérések szerint. 

A múlt évben egy tibeti buddhista pap azután fogadta el Jézus Krisztust megváltójának, és vált keresztény pásztorrá, miután megtapasztalta Krisztus szeretetét egy keresztény segélyszervezet tagjain keresztül, akik egy a régiót sújtó földrengés után segédkeztek a helyieknek – számolt be erről Joe Handley az Asian Access keresztény szervezet elnöke. A szervezet fő célkitűzése megismertetni Isten beszédét Dél- Ázsiával.

Az elmúlt időszakban egyértelműen megmutatkoztak a szeretet magjainak gyümölcsei. Handley legfrissebb beszámolója szerint 62 buddhista pap döntött úgy, hogy a volt buddhista láma nyomdokaiba lép, és Krisztust választja Buddha helyett. 

Ez azonban nem minden. Handley azt is hozzátette: „Egyedül az elmúlt évben, a becslések szerint mintegy 200 000 ember tért meg Krisztushoz az itteni keresztény közösség szolgálatának eredményeként.”

Véleménye szerint mindez azoknak a keresztény önkénteseknek köszönhető, akik reményt és gyógyulást hoztak a tibeti embereknek a múlt évi szörnyű földrengés után. „Nem nézték ki buddhista, ki hindu, vagy, hogy milyen vallási csoport segédkezik még a romok között. Hétről hétre bizonyították, hogy Jézus követőiként kiállják a próbákat, hajlandóak akár az életüket is feláldozni, hogy szolgáljanak, valóban Jézus kezei és lábai ebben a helyzetben” 

(Kép: flickr.com)

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7011 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.