Hit Rádió

headtext helye

Friss hírek

2019.05.15.
Kántor Fanni

Több száz gyermek nem ment iskolába homoszexuális történelem órák miatt

Fotó: Google

 2 nappal azután, hogy egy kaliforniai iskolai vezetőség engedélyezte a homoszexuális történelemről szóló tanórák megtartását, több mint 700 gyermek nem ment be az iskolába, hogy így tiltakozzanak a meleg jogokat terjesztő változtatás ellen.

A Rocklin Iskola vezetősége május 1-én szavazta meg, hogy az óvodásoktól kezdve az 5. osztályos gyerekekig tanuljanak homoszexuális történelmet, amely bemutatná a meleglobbi kulcsfontosságú szereplőit.

Az iskola egy órányira található Sacramento-tól észak-nyugatra.

A szülők arra kérték az intézmény vezetőit, hogy általános iskolások számára ne vezessék be az LMBTQ szakot, annak ellenére, hogy Kalifornia államban kötelezővé tette egy új törvény, hogy az iskolákban „leszbikus, homo- és biszexuális, valamint transznemű amerikaiak történelméről tanuljanak a gyerekek.” Az szakot a szexuális felvilágosításhoz hasonlóan kötelezővé tették a tanulók számára.

Éppen ezért több mint 700 gyermeket otthon tartottak a szülők május 3.-án tiltakozásként – állítja a Fox 40.

„Úgy gondoljuk, hogy mindenkinek meg kell adni a lehetőséget arra, hogy történelmet tanuljon. Azonban a szexuális orientáció kérdése túl komplex téma egy általános iskolás számára. Hagyjuk, hogy a gyerekek élvezhessék a gyerekkorukat.” – mondták a szülők a tévécsatornának.

A Kaliforniai Családi Tanács egyik szakembere szerint igen egyoldalú az iskola döntése. „Az intézmény szerint a liberális gondolkodás a helyes, és a másik oldalon pedig a vallásos és konzervatív emberek bigottsága áll. A szülőknek esélyt sem adtak, csak azt tehetik, amit az iskola programja mond.” – mondta Greg Burt, szakértő az ügyben.

(christianhealines.com)

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7011 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.