Hit Rádió

headtext helye

Friss hírek

2019.07.11.

Több ezren vonultak az életért Írországban

Fotó: Google

Több ezer abortuszellenes aktivista gyűlt össze Dublinban, az Élet Menete éves rendezvényén való részvétel miatt.

„Az abortusz ellopja a reményt”, „a jövő pro-life” – ilyen és ehhez hasonló feliratú plakátokkal meneteltek a tüntetők az Irish Times szerint.

A felvonulást a The Life Institute, a Precious Life és a Youth Defence nevű szervezetek szervezték 12. alkalommal Írországban.

A szervezők szerint a több ezer résztvevő megmutatta, hogy a pro-life mozgalom egyáltalán nem áll a kihalás szélén. Naimh Uí Bhriain, a Life Institute egyik szakembere az ír történelem legszégyenteljesebb napjának nevezte 2018. május 25.-ét, amely során a nyolcadik törvénymódosítás részévé nyilvánították az abortuszhoz való jogot az országban.

Az ír polgárok 66,4 %-a szavazott arra, hogy fogalmazzák újra a törvénymódosítást, amely eredetileg ugyanannyi jogot adott a meg nem született magzatnak, mint az édesanyának.

Eamon Martin érsek is részt vett a felvonuláson, aki szerint a demonstráció során az emberi élet fontosságát erősítik meg. 

(christianheadlines.com)

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7011 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.