Hit Rádió

headtext helye

Friss hírek

2019.07.19.

Terrorszervezetté nyilvánította Argentína a Hezbollahot

Fotó: Middle East Institute

Argentína terrorszervezetté nyilvánította a Hezbollahot.

A Reuters azt írja, a helyi hatóságok elrendelték a Hezbollah vagyonának befagyasztását az országban, és ténylegesen terrorszervezetnek nyilvánították a libanoni iszlamista csoportot .

A bejelentés egybeesett Mike Pompeo amerikai külügyminiszter látogatásával, miközben Argentína a Buenos Aires-i zsidó közösség elleni robbantásos terrortámadás 25. évfordulójára emlékezik.

Argentína pénzügyi információs részlege egy nappal azután rendelte el a Hezbollah tagjainak és a szervezet vagyonának befagyasztását, hogy az ország új listát hozott létre a terrorizmushoz kapcsolódó emberek és szervezetek nyilvántartására.

„A Hezbollah továbbra is fenyegetést jelent az argentin Köztársaság gazdasági és pénzügyi rendjének biztonságára és integritására”

— nyilatkozta az egység.

Az eszközök befagyasztása automatikusan Argentína nyilvántartásába helyezi a Hezbollahot, terrorista szervezetnek nyilvánítva, közölte egy kormányzati forrás.

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7010 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.