Hit Rádió

headtext helye

Friss hírek

2018.06.07.
Kántor Fanni

Szlovákiában is lesz Inter Akadémia

www.inter.it

Magyarország után Szlovákiában is akadémiát alapít az Internzionale!

Az új, szlovák intézménnyel a fiatal focisták edzésének színvonalát akarják jobbá tenni a hivatalos közlemény szerint. A projekt bemutatásában részt vett az Inter vezetőedzője Javier Zanetti is, a teknikai vezetővel, Marco Montival és a Global Youth üzleti menedzserével, Andrea Bonarivával. "Minden kisgyerek szeretne futballozni és a sporton keresztül megtanult értékek segíteni fognak nekik, hogy emberi lényként, morálisan és etikai szempontból is fejlődni tudjanak." - mondta Javier Zanetti a megnyitón. Hzzátette, a helyi edzőknek és szakértőknek köszönhetően pedig végre a szlovák fiatalok álma valóra válhat. A közleményben a csapat kiemeli, hogy nem csak Szlovákia fővárosában élő gyerekekre, hanem az edzőkre is koncentrálnak majd, akiket mindenképp fejleszteni kell, hogy egy profi futballozást képviselő nemzetközi hálózat részeivé válhassanak. A szlovák megnyitón 60, 7 és 16 év közötti fiatal mutathatta meg mit tud a pályán Stupavában. Őket 300 helyi általános iskolás diák figyelhette a lelátókról.

Az Inter Akadémia egyébként már Argentínában, Belaruszban, Braziliában, Kínában, Kolumbiában, Magyarországon, Indonéziában, Japánban, Libanonban és Szaúd-Arábiában is működik - 20,000 ezer fiatal sportolóval, 300 helyi oktatóval és 40 olasz edzővel. Az akadémia programja azt mondja, először erős férfiakat nevelnek a fiatalokból és csak utána focistáka - mások tiszteletére, aktív csapatmunkára, ötletcserére és a győzelem, de a vereség megosztására is nevelik a fiatal sportolókat.

A képre kattintva tekintse meg a galériát!

LOVE ALL, HELP ALL! Foundation

Írj nekünk!

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7011 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.