Hit Rádió

headtext helye

Friss hírek

2019.05.15.
Kántor Fanni

Szex sztrájkot hirdettek az abortuszellenes törvények miatt

FOTÓ: Google

Abortusz párti aktivista indított demonstrációt, miután Amerika államaiban sorra hozzák meg az abortuszt tiltó törvényeket.

Alyssa Milano Twitteren arra hívta fel az abortuszpártiak figyelmét, hogy éljenek szex mentes életet, ugyanis szerinte, ha a nők nem lehetnek urai a saját szaporodásuknak, akkor a szexuális közösülés is elveszti értelmét.

„A szaporodáshoz való jogunkat eltörlik. Amíg vissza nem kapjuk az irányítást, nem kockáztathatjuk meg a terhességet. Csatlakozzatok hozzám és ne szánjátok magatokat szexuális együttlétre. Szex sztrájkot akarok. Hirdessétek!”

Ezzel a szöveggel posztolta #szexsztrájk feliratú fotóját, amelyen hangsúlyozza, hogy az abortuszellenes törvényekkel a szexhez való jogot is elveszik a nőktől. A színésznő posztja azonban nem a várt hatást érte el, ugyanis a keresztények és az abortuszellenes aktivisták szerint egyszerűen „önmegtartóztatásnak” hangzik a felhívás.

„Ez a sztrájk véletlenül az ellenkezőjét fogja elérni, amely akár fantasztikus is lehet.” – válaszolt a Twitter posztra Joseph Backholm, jogi tanácsadó, a Colsoni Keresztény Világnézet Központjában található nagykövetségnek a vezetője.

Hozzátette: „ Hogy ha a nők abbahagyják a felelőtlen szexuális élet gyakorlását, akkor kevesebb lesz a nemi betegségek száma. Minden kisgyermeknek lesz édesapja. A nők nem érzik majd használva magukat. Sőt nem lesz szükség abortuszra.”  

(christianheadlines.com)

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7011 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.