Hit Rádió

headtext helye

LOVE ALL, HELP ALL! Foundation

Friss hírek

2019.01.08.
Pátkai Mihály

Saját iszlám birodalmat alapítana Törökország, amelyet a sárija uralna

FOTÓ: Google

Törökország vezetné a jövő Nemzetközi Iszlám Konföderációját, amelyben a sárija lenne a törvény.

2018 novemberében Isztambulban megrendezésre került, immár másodjára a “Kongresszus a Nemzetközi Iszlám Egységért” konferencia amelyen kijelentették, hogy

“Az iszlám nemzeteknek egy közös akarat mentén egységre kell lépniük. Sürgősen szükség van az ‘Iszlám Országok Parlamentjének’ a létrehozására, amely folyamatos politikai aktivitásra volna képes. Ebbe a konföderációba hatvanegy muszlim országot vonnának be az iszlám egység zászlója alatt. A résztvevők célja egy “muszlim szuperhatalom” létrehozása, a “muszlimok-lakta földek területen, amelyet jelenleg 60 muszlim ország birtokol, amelyeken 1.6 milliárd muzulmán él 19 millió négyzetkilométeren. Itt található a világ olajtartalékainak 55.5 százaléka, az olajkitermelés 45.6 százaléka, a gázlelőhelyek 64.1 százaléka és azok kitermelésének 33 százaléka.”

A török külügyminiszter helyettes, aki szerint Erdogan az iszlám nemzet főimámja, sajnálatát fejezte ki, hogy szervezetlen az iszlám vallás. A konferencián kiadott közlemény szerint ennek érdekében egy alkotmánytervezet is elfogadásra került, amelynek értelmében az Iszlám Konföderáció fővárosa Isztambul lenne; a törvényeket pedig a “sárija” szabályozná; a tagállamok közül viszont négy - Albánia, Bosznia-Hercegovina, Koszovó és Makedónia - muszlim-többségű, de európai államok maradnának.”

A jövő évi rendezvényen a résztvevők a “védelmi ipari együttműködésről”, 2020-ban egy “közös védelmi rendszer” kiépítéséről, 2021-ben a “közös külpolitika” kialakításáról, 2022-ben a “közös jogrendszerről” és 2023-ban az egymásnak szükséges “segítségnyújtásról és biztonságpolitikáról” szól majd. 

A szerző, Uzay Balut, török származású újságíró, akit muszlimnak neveltek: Ma már a Gatestone Intézet vezető tanácsadója, Washingtonban él.

(Fordította: Pátkai Mihály)

LOVE ALL, HELP ALL! Foundation

Írj nekünk!

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7011 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.