Hit Rádió

headtext helye

Friss hírek

2019.06.12.

Pindúr Pandúrokkal ünnepli a Prideot a Cartoon Network

Fotó: Google

A gyerekek millióit elérő Cartoon Network az LGBT büszkeség hónapját reklámozza és arra buzdítja a nézőket, hogy legyenek büszkék identitásukra.

Twitter oldalukon azt írták, hogy: “Mindenkinek boldog PRIDE hónapot kívánunk és minden LGBTQ+ tagot és rajongót arra buzdítunk, hogy egész évben büszkén álljon ki magáért!”

Az üzenet egy a népszerű “Pindúr Pandúrok” című mesesorozat szereplőiről készült képet is tartalmazott, amelyen az látszik, hogy a meseszereplők egy szivárvány alatt állnak az LGBTQ tagokra jellemző hajviselettel, sminkkel, ruházattal.

Nem ez az első húzás, amely nem tetszést váltott ki a gyerekek szüleiből. Tavaly a Cartoon Network volt az első olyan gyermekcsatorna, amely a “Steven Universe” című sorozaton belül azonos nemű házasságot promótált. A sorozatban két lány kérte meg egymás kezét. A tv csatorna online is árul szivárványos mesekaraktereket, vagy “csókolózós táskákat.”

Egyébként nem a Cartoon Network az egyetlen, amely támogatja a melegmozgalmat. 2016-ban a Nickelodeon azonos neműek házasságának történetét írta be saját sorozatába. 

(christianpost.com)

 

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7010 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.