Hit Rádió

headtext helye

Friss hírek

2019.07.19.

Őrizetbe vettek egy imámot, aki terrortámadások szervezésében vett részt

Fotó: The Local Norway

Őrizetbe vették a 63 éves muszlim imámot, Mullah Krekart, ugyanis a férfi terrortámadások szervezésében vett részt.

A hatóságok elrendelték, hogy a férfi legalább négy hétig őrizetben legyen, mivel félnek, hogy szabadlábra helyezése esetén elszökne az igazságszolgáltatás elől.

A férfit amúgy 12 évre ítélték Olaszországban, mivel több terrortámadás kitervelésében és megszervezésében is részt vett.

A férfi Irakban született, 1991-ben költözött Norvégiába, ahol menedékjogot kapott, azonban alig tanulta meg a nyelvet. A norvég állampolgárságot sosem kapta meg. 

Mullah Krekar az észak- olaszországi Bolzanóban bűnösnek találták, ugyanis meg akarta buktatni a kurd kormányt Észak-Irakban, hogy ott is átvehesse a hatalmat az Iszlám Állam és létrejöhessen a brutális kalifátus.

A norvég miniszterelnök szerint az imámot ki kell utasítani a skandináv országból és ki kell adni Olaszországnak, ahol börtönbe zárnák.

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7010 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.