Hit Rádió

headtext helye

Friss hírek

2018.09.11.
Kántor Fanni

Óriási evangélizációs kocertre készül Michael W. Smith

FORRÁS: CCNmagazine
A Hit Rádió hitéleti hírei a világ minden tájáról.

Gigantikus koncertre készül Amerikában Michael W. Smith

Egy óriási ébredés kezdődhet annak a gigakoncertnek a segítségével, amelyet Nashville-ben rendez meg Michael W. Smith. Legalábbis a legendásan híres hívő zenész így gondolja, aki a legnézettebb keresztény csatornán, a TBN-en keresztül közvetítteti majd az ingyenes koncertet, amelyet új albuma a „Surrounded” inspirált. „Az új albumom lényege az egység és az igazságszolgáltatás. Egy az Ámós próféta könyvében található igeszakaszra építettem, amelyben Isten azt mondja, hogy elege van a hívők áldozataiból, inkább igazságot szeretett volna, hogy vízesésként hulljon rá az az emberekre.” – mondta az énekes, aki elmesélte, hogy a dalok felvétele után álomban és látomásban szólt hozzá Isten, hogy Nashvillben hozzon létre egy nagyszabású koncertet. Hozzátette, több éve imádkoznak azért, hogy legyen egy újabb ébredés Amerikában, amely hatással lesz a következő generációra is. (The Christian Post)

Rákot diagnosztizáltak az elhunyt evangélista, Billy Graham lányánál

Rákot diagnosztizáltak Anne Graham Lotz-nál, a világhírű, nem rég elhunyt evangélista Billy Graham lányánál. A hölgy a héten jelentette be, hogy már három éve tudja, mellrákja van. A hírt egyébként egy pénteki napon kapta meg 3 óra körül, pont azon a napon, amelyen férje, Danny Lotz is elhunyt. „Amikor észrevettem, hogy ez egy szerencsétlen egybeesése a dolgoknak, rájöttem, hogy ez egy kemény feladvány az ellenségtől, amellyel meg kel küzdenem.” – mondta a hittérítő, aki hozzátette: Ekkor éreztem, hogy Isten szól hozzám, hiszen Jézus Krisztus is pont egy pénteki napon, ugyanebben az időben áldozta fel magát érettünk örökre legyőzve az Ördögöt.” A hittérítő elmondta, ezek után Isten kezébe teszi életét és egyáltalán nem aggódik a jövő miatt. (christianpost.com)

Sátánista szobrot állítottak Arkansasban

Sátánista szobrot avattak Arkansasban, amelyet a kecske-fejű szárnyas lénynek, Baphometnek neveztek el. A Sátánista Templom nevezetű szervezet a szobor felavatása során egy tüntetést is szervezett a „Tízparancsolat emlékmű” miatt. Bár a sátánista szobrot csak ideiglenes kiállításra engedélyezték, a szervezet szerint vallásszabadság miatt joguk lenne huzamosabb ideig a szobrot egy főtéren felállítani. Bár a szervezet levelére egyetlen egy megyei politikus, vagy civil szervezet nem válaszolt. Egy vezető republikánus politikus sértőnek nevezte a sátánista akciót, keresztény aktivisták pedig demonstráltak az ügy miatt. A sátánista szervezet perelni készül Arkansas állam ellen, vallásos diszkrimináció miatt. (Indipendent.co.uk)

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7010 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.