Hit Rádió

headtext helye

Friss hírek

2019.06.12.

Nem húzhatnak fel szivárványos zászlót az amerikai nagykövetségek

Mike Pence, amerikai alelnök támogatja Donald Trump azon döntését, amely kimondta, hogy nem engedélyezik az LGBT zászlók felvonását az amerikai nagykövetségeken.

“Tisztában vagyok vele, hogy az Állami Minisztérium csak az amerikai zászlók felvonását engedélyezte a nagykövetségek számára és én ezzel teljesen egyetértek.” - mondta az alelnök az NBC-nek.

Korábbi hírek szerint a minisztérium, amelyet Mike Pompeo vezet megtagadta a szivárványos zászlók felvonásának lehetőségét a brazil, a német, az izraeli és a litván amerikai nagykövetségektől, amelyek ezt kérvényezték a PRIDE hónap miatt.

Franklin Graham evangélista megjegyezte, hogy a homoszexualitást éltető zászló több millió keresztény és más vallású hívő számára sértő, nem csak Amerikában, de az egész világon is. A világhírű Billy Graham fia egyetértett azzal, hogy csak az amerikai zászló lobogjon a kormány épületein, mert az a nemzetüket képviseli, fajtól, nemtől, vallástól és szexuális orientációtól függetlenül.

Donald Trump egyébként egy Twitteren írt üzenettel ünnepelte a PRIDE hónapot, amelyben elismerte, hogy az LGBTQ tagok milyen sokat tettek hozzá az amerikai nemzethez és megemlékezett arról, hogy egyes országokban gyilkolják és megkülönböztetik a nem hagyományos szexuális orientációval rendelkező polgárokat.

(christianpost.com)

 

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7010 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.