Hit Rádió

headtext helye

Friss hírek

2018.09.14.
Kántor Fanni

Muszlimok miatt tiltanák ki Franklin Graham-et Angliából

FORRÁS: GOOGLE

A hitéleti hírek a világ minden tájáról.

Muszlim szervezet kitiltatná Franklin Grahamet Angliából

A legnagyobb angliai iszlám szervezet kitiltatná a nem rég elhunyt, világhírű Billy Graham fiát, Franklin Graham-et az Egyesült Királyságból. Az igehirdető ebben a hónapban egy rendezvényre utazna az országba. Viszont az MBC, azaz Anglia Muszlim Tanácsa, egy ernyőszervezet, amely rengeteg angliai iszlám szervezetet fog össze több parlamenti képviselőt keresett meg, arra kérve őket, hogy tiltsák meg a prédikátornak, hogy az országba utazhasson. Szerintük ugyanis gyűlöletbeszédet terjeszt azzal, hogy az iszlámot gonosznak és a háború vallásának titulálja. Ráadásul az LGBTQ mozgalmat is ellenezte világéletében. A prédikátor a “Remény Fesztiválján” lép majd fel szeptember 21.-én Blackpoolban, amely északnyugat Angliában található. (ugchristiannews.com)

Tinédzserek ezrei mennek gender klinikára

Divatos lett gender klinikára járni - írja a christianheadlines oknyomozó újságcikke. Friss statisztikák szerint serdülő korú lányok tömkelege kereste fel a klinikát nemi indentitászavar miatt az elmúlt 8 évben. 2009-ben csak 42%-uk volt nő Angliában, 2017-ben ez a szám felugrott 70%-ra. Dr. Lisa Littman szerint, aki viselkedési és szociális tanulmányokkal foglalkozik a Brown Egyetemen, a transzszexuális identitás, mint egy ruhadarab, divatba jött. Elmondta, hogy 256 olyan szülőt kérdezett meg, akiknek gyermekük hasonlókon ment keresztül, és rájött, hogy 87%-uk hirtelen akkor “coming-outolt”, amikor barátaik is. Szerinte szimplán azért történt mindez, mert a környezetükbe mindenki csinálta és nem akartak kimaradni a buliból. (christianheadlines.com)

Utácra vonultak a keresztények Kínában

Az utcán énekeltek dicséreteket annak a kínai gyülekezetnek a tagjai, amelyet a napokban záratott be a kínai kormány, mert az nem volt regisztrálva. Mindez egy videóból derült ki, amely népszerű lett az interneten - a hívők egy parkban gyűltek össze és dicséreteket énekeltek, imádkoztak, ha már azt nem tehetik meg a gyülekezetben. “Most életünkben először mindenki felkel a kormány ellen és nemet mond neki, nem hagyjuk, hogy a Kommunista Párté legyen a teljes kontroll.” - mondták a helyiek. (christiannews.net)

HOPPÁL PÉTER: Gyermektelenségük miatt nem érdekli EU-s politikusokat a kereszténység

Európa vezetőit nem érdekli a jövő és a kereszténység, mert nincs gyerekük- állítja Facebookos bejegyzésében Hoppál Péter. Baranya megye fideszes országgyűlési képviselője szerint ez a magyarázat a Sargentini-jelentés megszavazására. Posztjában felsorolta, hogy nincs gyermeke sem a brit miniszterelnöknek, sem Judith Sargentininek, sem a svéd, a luxemburgi, a skót, vagy a golland miniszterelnöknek, a német kancellárnak, sem a francia és az Európai Unió elnökének.

A képre kattintva tekintse meg a galériát!

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7010 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.