Hit Rádió

headtext helye

LOVE ALL, HELP ALL! Foundation

Friss hírek

2018.10.25.
Kántor Fanni

Marilyn Hickey: "Ne csak a Bibliáról szóló könyveket olvassák a fiatalok!"

“Nagyon örülök az új generációnak. Szerintem nagyon valóságosak, őszinték.” - mondta a világhírű evangélista, Marilyn Hickey Középpont című műsorunkban.

Hozzátette, hogy az ő javaslata a fiatalok számára egy álomban fogalmazódott meg benne.

“Az álmomban egy nap felébredtem és nem találtam a Bibliámat. Szóltam a férjemnek, aki azt mondta: “Nem baj, veszünk egy másikat!” Elmentünk egy boltba és ott szóltam, hogy Bibliát szeretnék venni de azt mondták az eladók, hogy nincs, hanem csak olyan könyveket árulnak, amik a Bibliáról szólnak.” “Az a javaslatom, hogy ne csak könyveket olvassanak a bibliáról a fiatalok, hanem magát az Igét olvassák!”

Később elmondta, hogy ő már 11 éves kora óta olvassa az Igét. “Most 87 vagyok. Egyszer még 11 évesen megkérdeztem megkérdeztem Istent annak idején, hogy: “Uram te melyik gyülekezethez tartozol?” Katolikus? Metodista? Lutheránus? Pünkösdi? Mert ott szeretnék lenni, ahol te vagy. Azt mondta nekem, hogy én az Igében vagyok.

Ezután el kezdtem olvasni a Bibliát és 16 éves koromban újjá születtem.” - mesélte Marilyn Hickey. A prédikátor javaslata ezért az, hogy ha nem is tudja valaki olvasni a Bibliát, hallgassa minden nap - akár hangos könyv formájában. “Ez még nem azt jelenti, hogy szeretem az egész Bibliát” - tette hozzá, majd elmondta, hogy például a 3. Mózes könyvét nem nagyon kedveli, de mégis olvassa.

“Nem ártott nekem soha.” - tette hozzá jókedvűen. Végül kijelentette: “Az a legfontosabb, hogy amikor olvasod a Bibliát a Biblia is olvas téged!”

A videó egésze megtekinthető YouTube csatornánkon, Facebook oldalunkon és elérhető archívumunkban!

LOVE ALL, HELP ALL! Foundation

Írj nekünk!

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7011 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.