Hit Rádió

headtext helye

Friss hírek

2018.08.21.
Cseszkó Tamás

LMP szóvivő: Összefognánk a Jobbikkal

LMP

Nem elképzelhetetlen, hogy az LMP együttműködik a jövőben a Jobbikkal és a Momentummal, ugyanakkor a Mi Hazánk Mozgalommal nem lépnének szövetségre. Kanász-Nagy Máté, a zöldpárt szóvivője a Hit Rádiónak adott interjújában kommentálta Szél Bernadett lemondását is.

A választásokat követő etikai eljárások negatívan érintették Szél Bernadettet is, melynek köszönhetően néhány hét gondolkodás után az LMP társelnöke úgy döntött, hogy lemond társelnöki és frakcióvezetői tisztségéről is. A Hit Rádió Hit Live című műsorában Kanász-Nagy Máté egyetértett azzal a felvetéssel, miszerint anakronisztikus az etikai bizottság döntése. Hozzátette, ősszel az LMP kongresszusa elképzelhető, hogy megváltoztatja a párt alapszabályát. – Szél Bernadettnek óriási érdeme, hogy az LMP közép-Európa legsikeresebb zöldpártja és az eddigi legjobb eredményét érte el a választásokon. Lesz egy átmeneti időszak, amikor nem az LMP társelnöke és frakcióvezetője. Ez sajnálatos, viszont meg tudom érteni és el tudom fogadni ezt a döntését és hangsúlyoznám, hogy nem fogjuk elveszíteni, országgyűlési képviselőként számos témával fog foglalkozni – hangoztatta a szóvivő. Kanász-Nagy Máté arról is beszélt, hogy eljutottak odáig, hogy megnézve a korábbi választások eredményét, nem működött az MSZP-vel, DK-val, történő összefogás. – Az, hogy települési szinten ki a legjobb jelölt, színesebb a kép, de országos szinten azt látom, hogy a 21. századi pártok felé történő nyitás jelenti az előrelépést. – Az LMP-nek, a Jobbiknak és a Momentumnak van szerepe az új pólus létrejöttében, mely az önkormányzati választásokra állhat össze – fogalmazott Kanász-Nagy. A Hit Rádió kérdésére válaszolva elmondta, a Jobbik tisztulási folyamaton megy keresztül, a nemrég alakult Mi Hazánk Mozgalommal viszont nem fognának össze, hiszen bár utóbbi a 21. században alakult, a 20. század legsötétebb évtizedeinek narratívája jellemző rájuk.  

LOVE ALL, HELP ALL! Foundation

Írj nekünk!

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7011 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.