Hit Rádió

headtext helye

Friss hírek

2019.07.10.

Leszbikus jelenet hódít a Toy Story 4-ben

Fotó: google

Homoszexuális aktivisták dicsérik a Toy Story 4 nyitójelenetét, amelyben leszbikus édesanyák szerepelnek.

Azonban sokan úgy gondolják, hogy így tudat alatt, alattomosan próbálják meg befolyásolni a gyerekeket azért, hogy megszeressék a homoszexualitást.

A jelenetben éppen Woody új gazdáját mutatják be, aki óvodába tart. A háttérben pedig két édesanya öleli meg gyermekét, ahogy bemegy az ajtón, majd később pedig együtt érkeznek érte az óvodai nap végén.

„Természetesen ez nem az a nagy gesztus, amelyre minden LMBTQ tag várt, de így is fontos, hiszen milliók fogják megnézni a mesét.” – írta véleményét a UK Gay Times.

A családközpontú aktivista csoportok, újságok azonban szükségtelennek nevezték a jelenetet. Az Egymillióan az Anyákért csoport szerint alattomosan próbálják befolyásolni a gyermekeket. „Ezek a szempillantásnyi homoszexuálisságot promótáló momentumok propagandaként működnek és túl korán akarják befolyásolni a gyermekeket." - írták az aktivisták, akik több mint 12,000 aláírást gyűjtöttek az ügy ellen egy petíció keretében.

A legutóbbi homoszexualitást mesébe csempésző film a 2017-ben bemutatott Szépség és a Szörnyeteg volt, amelyben LeFou karaktere Gastonba volt szerelmes és a film végén egy másik férfival talál szerelmet.  

(christiannews.net)

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7011 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.