Hit Rádió

headtext helye

LOVE ALL, HELP ALL! Foundation

Friss hírek

2019.01.10.
Kántor Fanni

KIRILL PÁTRIÁRKA: "Vigyázzanak az Antikrisztussal az okos telefont használók!"

Fotó: BBC

Az emberek okost telefon függősége és a modern technológia hamarabb elhozhatja az antikrisztusi korszakot – figyelmeztetett az orosz ortodox egyház vezetője.

Az orosz közösségi média felhasználói szkeptikusan fogadták a figyelmeztetést és azzal vádolták meg az egyházat, hogy csak a kormány diktatúráját szolgálják. Kirill pátriárka az orosz közmédiában azt mondta, hogy vigyázni kell a világszerte divatba jött kütyük használatával, mert ezek esélyt adnak a nagyhatalmak számára, hogy kontrolálható legyen az emberiség.

„Ezt a helyzetet kihasználja majd az Antikrisztus is, aki így fogja irányítani a világhálót és az emberiséget.” – tette hozzá a pátriárka, aki hozzátette: „Nem érdekes, hogy használod-e a kütyüdet vagy sem, mindig lesznek olyan emberek, akik pontosan meg tudják mondani, hogy hol vagy, mit szeretsz vagy mitől félsz. El tudjátok képzelni, mekkora hatalma van az ilyen embereknek, akik hozzájutnak ezekhez az információkhoz?”

Végül kijelentette, hogy nem a technológia fejlődése ellen beszél, hanem azok ellen, akik ezeket felhasználva irányítani akarják egy ember identitását.  

(BBC)

LOVE ALL, HELP ALL! Foundation

Írj nekünk!

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7011 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.