Hit Rádió

headtext helye

LOVE ALL, HELP ALL! Foundation

Friss hírek

2018.11.08.
Kántor Fanni

Kereszténysége miatt vegzáltak egy professzort Ohio egyetemén

Fotó: CBN

A Hit Rádió hitéleti hírei a világ minden tájáról.

Keresztény professzort nyomtak el egy Ohio-i egyetemen

Saját professzora perelte be az egyik ohioi egyetemet, mert a tanár szerint megsértették a szólás- és vallásszabadságát azzal, hogy az LGBT-hez tartozó diákokra vonatkozó szinte külön nyelvezetet kellett használnia. Nicholas Meriwether politikai filozófiát tanít a Shawnee State University-n és azt mondta, hogy szinte tojáshéjon kellett lépkednie diákjai miatt, mert visszautasította, hogy például a traszszexuálisokat saját maguk által jóváhagyott névmásokkal szólítsa. A professzor azt mondta, hogy Hölgyemnek és Uramnak szólítja a diákokat az órán, mert ezzel is éreztetni akarja a tantárgy komolyságát. Véleménye szerint a más gender identitással rendelkező diákok elvárásai rontják az akadémikus légkört és a profizmust az egyetemen, hiszen viselkedése miatt nem csak a diákok hozták kellemetlen helyzetbe, de több tanár is csúfolta, megszégyenítette véleménye miatt. A professzor ráadásul evangéliumi hívő és úgy hiszi, hogy a nemek biológiailag meghatározhatók és nem identitás szempontjából. A per jelenleg is zajlik az egyetemen, amely mindenkinek biztosítani akarja a szólásszabadságot a kampuszon. (christianheadlines.com)

Van olyan észak-koreai keresztény, aki még sosem látott Bibliát

15 év munkatábort is megkockáztatják egy Biblia megszerzéséért az Észak-Korea-i keresztények. - írja a World Help segélyszervezet. A humanitárius aktivisták jelenleg is azon dolgoznak, hogy 100 ezer bibliát be tudjanak csempészni az országba. A Fox News szerint az ott élő keresztények kétségbeesetten elszántak az ügyben - vannak olyanok is közöttük, akik még sosem láttak Bibliát saját szemükkel és bármit megtennének, hogy kezükben tarthassák akár egyszer is. Megrázó történetekről is hallani, például egy kis keresztény csoport horgász felszerelés közé rejtve a Bibliát a tó közepére eveztek, hogy a kormány megfigyelői elől el tudjanak tűnni egy kis időre és együtt tudják olvasni a Bibliát a tó közepén. (christianheadlines.com)

Saját szüleire hívta a rendőrséget egy lány, mert gyülekezetbe hívták

Kihívta a rendőrséget egy nő Amerikában, csak azért, mert gyülekezetbe invitálták őt a szülei. A 30 éves nő azt mondta a hatóságoknak, hogy a szülei zaklatják őt. Végül kiderült, hogy csak egy egyszerű meghívásról volt szó, amelyre reagálva a hölgy profánul kezdett el üvöltözni szüleire. Végül a rendőrség csendháborításért őt tartóztatta le. (christianheadlines.com)

LOVE ALL, HELP ALL! Foundation

Írj nekünk!

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7011 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.