Hit Rádió

headtext helye

LOVE ALL, HELP ALL! Foundation

Friss hírek

2018.10.15.
Kántor Fanni

Keresztényekkel kapcsolatot tartó nagykövetet nevezne ki Netanjahu

FORRÁS: MTI

A Hit Rádió hitéleti hírei a világ minden tájáról.

Keresztény nagykövetet nevezne ki Benjamin Netanjahu

A keresztény pártfogókkal való kapcsolattartás miatt nevezne ki nagykövetet Izrael élére Benjamin Netanjahu. A miniszterelnök vasárnap tartott sajtótájékoztatót keresztény újságírók között, ahol egyikük vetette fel a keresztény nagykövet ötletét, amely kifejezetten elnyerte Netanjahu tetszését. Izrael az elmúlt években többször támaszkodott evangéliumi keresztény támogatásra, bár ez egyes zsidó állampolgárok között nyugtalanságot eredményezett. „Ez a szövetség, egy olyan dolog, amiért nem kérünk bocsánatot. Nincsenek jobb barátaink a világon az evangéliumi keresztényeknél.” – jelentette ki az ügyben Netanjahu. (CBN)

Több mint 300 kisgyermeket kényszerítettek kereszténységük megtagadására Kínában

Az egyik tartományban a tanárok ugyanis azt kérték a gyermekektől, hogy töltsenek ki egy olyan nyilatkozatot, amellyel kijelentik, nincsen vallásuk. A World Watch Monitor névtelen kínai forrásokra hivatkozva azt írja, hogy már évek óta ki kellett tölteniük vallásukat igazoló dokumentumokat a gyerekeknek, de ez az első év, hogy a keresztényeket hátrány is érte miatta. „A keresztény gyerekeket kigyűjtötték az osztályból és figyelmeztették, milyen veszélyeket rejt, ha felvállalják kereszténységüket, így végül azt írták a papírra, nincs vallásuk.” – állította a forrás.  (christianheadlines.com)

Lelkészek ünnepi vacsoráját törölték ateisták miatt egy amerikai egyetemen

Lelkészek ünnepi vacsoráját törölte egy amerikai állami egyetem, miután egy ateista szervezet tagja reklamált. A férfi szerint a rendezvény sértette az alkotmányos jogokat, amely szétválasztja az államot a kereszténységtől. A vádak között szerepelt az is, hogy a rendezvény megszervezésére az állami adóból az intézménybe befolyó összeget használják. Az egyetem egyik vezetője kijelentette, hogy rengeteg szakmából gyűjtenek össze dolgozókat, ezek között vannak a lelkészek is, akiknek a többi szakma képviselőjével együtt tagságot ajánlottak fel, egy jó közösség megalakulásának eléréséért. „Azt viszont senki sem említi az alkotmányban, hogy tilos vendégül látni őket.” – jelentette ki a vezető. (christianheadlines.com)

LOVE ALL, HELP ALL! Foundation

Írj nekünk!

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7011 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.