Hit Rádió

headtext helye

LOVE ALL, HELP ALL! Foundation

Friss hírek

2016.07.07.

Keresztény társkereső oldal ellen nyertek pert homoszexuálisok Amerikában

Keresztény társkereső oldalt köteleztek arra az Egyesült Államokban, hogy a homoszexuálisok felé nyisson. Az oldalt pénzbírsággal is sújtották, mivel felületén a férfiak csak nők, a nők pedig csak férfiak közt keresgélhettek.

Az amerikai törvényekkel összehangban köteleztek egy kaliforniai keresztény társkereső portált arra, hogy nyisson az azonos neműeket kereső férfiak és nők felé.

Az bírósági eljárás két homoszexuális férfi kérésére indult a ChristianMingle.com oldal üzemeltetői ellen. A felperesek kifogása az volt, hogy az oldal nem nyújtott lehetőséget arra, hogy azonos nemű "társakat" kereshessenek az oldalon. A website-on korábban csak a “nő keres férfit”, valamint a “férfi keres nőt” opció volt elérhető - egyéb lehetőségeket nem kínáltak fel az ügyefeleknek.

A bíróság most arra kötelezte a vállalatot a polgárjogi törvényekben foglalt teljes egyenjogúság alapján, hogy összes online felületét átalakítsa, beleértve egy mobil applikációt is. Az elvárások szerint a későbbiekben a felhasználók kizárólag saját nemüket adhatják meg, és arra nem lesz lehetőségük, hogy megadják: milyen típusú kapcsolatot keresnek.

A céget a peres költségek megtérítése mellett több ezer dolláros kártérítésre is ítélték.

(Kép: HuffingtonPost)

LOVE ALL, HELP ALL! Foundation

Írj nekünk!

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7011 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.