Hit Rádió

headtext helye

Friss hírek

2019.01.11.
Kántor Fanni

KERESZTÉNY ÉNEKES: "Vigyázzanak a populista igehirdetéssel a fiatalok!"

Fotó: Google

Ne fogadjátok el a populáris igehirdetést, amely mostanában divatba jött a keresztények között – erre figyelmeztet az amerikai, keresztény zenekar, a „For Today” egyik énekese, Mattie Montgomery.

A Christian Postnak adott interjújában elmondta, hogy a mai keresztény generáció nem Istent féli, hanem az emberek véleményétől tart.

„Minket arra tanítottak, – különösen a közösségi médiát használó generációt – hogy a legfontosabb dolog az, hogy népszerű legyél és az mutatja meg az értékedet, hogy hány követőd van instagrammon, vagy hány lájkot kapsz Facebookon. Ez határozza meg az identitásod.” – mondta a zenész, majd hozzátette, szerinte az emberek eszeveszetten hirdetik saját magukat interneten, mintha tárgyak lennének.

Kijelentette, hogy legújabb „Félelmetes Isten” című könyvét azért írta, mert el szerette volna mondani az embereknek, mit is jelent Istent igazán félni. Véleménye szerint manapság az emberek a népszerűséget, a még több instagramm követőt várják a keresztény élettől, nem pedig a személyiségük, az anyagi életük, a szolgálatuk stabilitásának fejlődését.

(christianheadlines.com)

LOVE ALL, HELP ALL! Foundation

Írj nekünk!

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7011 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.