Hit Rádió

headtext helye

Friss hírek

2019.04.11.

Kereszteket takartak le egy olasz temetőben

Fotó: ARTBEJO/PIXABAY.

Kereszteket takartak le egy olasz temetőben, hogy "ne sértsenek meg" más vallású embereket.

A Bolognában található 7000 fős városban, Pieve di Centóban fekete lepedővel takarták le egy temetőben a kereszteket annak érdekében, hogy a más vallású emberek ne sértődjenek meg.

Az esetről beszámoló lap szerint nemcsak a temetők estek áldozatul.

Egy templomban is letakarják a római katolikus szimbólumokat az olyan ünnepek alkalmával, amikor más vallásúak is meglátogatják az imaházat.

A hír számos jobboldali politikus felháborodását eredményezte. A Forza Italia egyik képviselője szerint a keresztletakarás nemcsak a keresztény értékek iránt tiszteletlen, de az elhunytak emlékét is bemocskolja.

"Aki szégyelli hagyományainkat és kultúránkat, az menjen és bújjon el, de ne egy fekete lepedő alá. Legalább halottainkat ne keverjék bele ebbe az ostobaságba."  -mondta.

(888.hu)

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7010 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.