Hit Rádió

headtext helye

LOVE ALL, HELP ALL! Foundation

Friss hírek

2018.12.06.
Kántor Fanni

Kameruni bevándorló gyilkolt meg egy német papot

Fotó: Facebook

A 27 éves Lois Sindbad nevű kameruni migráns elismerte, hogy ő gyilkolta meg az 54 éves kongói származású papot, Alain-Florent Gandoulout Berlinben.

A brutális gyilkosságra még február 22-én került sor a német főváros egyik keresztény templomában –írja a Voice of Europe. A kameruni migráns a templomban megragadott egy fémből készült keresztet, majd a tárgyat az ott egyedül imádkozó pap torkához szögezte, és addig kínozta vele, amíg meg nem halt az áldozat. Lois Sindbad 2014-ben érkezett Németországba, és menekülnek mondta magát, menedékkérelmet is adott be, amit pozitívan bíráltak el. A férfit viszont csak a napokban sikerült elfogni. Saját bevallása alapján keresztény vallású, de ennek ellenére hisz a szellemekben és a boszorkányokban. Ez arra utal, hogy valójában nem is keresztény, csupán a menekültstátus megkapása miatt hazudta magát annak. Szerinte megszállta a testét egy szellem, és ezért kért segítséget a paptól, de az nem segített rajta, így meggyilkolta. A migránst egyelőre beutalták egy pszichiátriára. Eljárása jövőre kezdődhet meg. (Voice of Europe)

 

LOVE ALL, HELP ALL! Foundation

Írj nekünk!

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7011 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.