Hit Rádió

headtext helye

LOVE ALL, HELP ALL! Foundation

Friss hírek

2018.09.18.
Kántor Fanni

Jogtalanul rúgatta ki a keresztény káplánt egy muszlim imám

Paul Song egy egykori rabbal, aki a börtönben tért meg FORRÁS: CBN

Muszlimok által terrorizált és kirúgott káplán térhet vissza Anglia egyik legveszélyesebb börtönébe dolgozni.

Paul Song 1998 óta dolgozott egy brixtoni börtönben, rengetegen megtértek Istenhez rajta keresztül. Múlt évben azonban iszlám harcosok betörtek a Biblia óráira és fizikailag bántalmazták keresztény hite miatt.

“Akkoriban ez rendszeresen előfordult. Semmit sem tudtam tenni. Még az öngyilkos merénylők mellett is kiálltak ezek az iszlamisták. Ráadásul elborzasztó gyűlölettel beszéltek Nagy Britanniáról.” - mesélte a CBN-nek a káplán.

A lelkész Biblia órái akkor kerültek veszélybe, amikor egy muszlim imámot is kineveztek káplánnak az intézménybe még 2015-ben.

Az iszlám hívő férfi kritizálta a lelkészt - szerinte ugyanis a keresztény nézetei túlságosan radikálisak és extrémek voltak.
“Ezek egyszerű, nemzetközileg is elismert és világszerte használt tanfolyamok voltak. De az imám azt mondta, nem akarja, hogy a keresztény hit domináljon a börtönön belül.” - tette hozzá a lelkész.

Végül 19 év munka után bocsájtották el azért, mert a vezetőség szerint “radikális” módon terjesztette a kereszténységet. Egy keresztényekért harcoló szervezet viszont petíciót indított a döntés ellen, amelyet több mint 40 ezer ember írt alá. A kormány hivatalnokai is azt javasolták, hogy mivel nem megalapozott indokkal bocsájtották el, helyezzék vissza posztjába. Ezt meg is tették.

A lelkész azt mondta nagyon hálás Istennek mindenért, amit tett érte és vissza fog térni a börtönbe, ahol hirdeti majd Isten igéjét. (CBN)

A CBN témában készített videója ezen a linken tekinthető meg:

https://youtu.be/A1gRE76HWrM

A képre kattintva tekintse meg a galériát!

LOVE ALL, HELP ALL! Foundation

Írj nekünk!

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7011 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.