Hit Rádió

headtext helye

Friss hírek

2019.01.10.
Kántor Fanni

Jézusról szóló blaszfémikus sorozatot készít a DC Comics

Fotó: Twitter

Új szuperhőst talált magának a „DC Comics”, amely rengeteg hős között a Batman és a Superman filmeket is készítette az elmúlt években.

Egy új sorozatban viszont magát Jézus Krisztust használnák fel a történet főszereplőjeként a „Második érkezés” című alkotásban. A történet szerint Jézust újra visszaküldené az Atya, hogy tegye helyre a Bibliával kapcsolatos tévhiteket.

De a sorozat közelebb áll a blaszfémiához, mint a Bibliához. – írja a CBN, keresztény hírportál, amely szerint a Szentírásban említett visszajövetel helyett egy lúzernek állítják be Jézust, aki csalódást okozott Istennek azzal, hogy megfeszítették, ezért küldte őt vissza, hogy egy földi szuperhőstől – a „Nap-embertől”- tanulja meg, hogyan is kell igazi Messiásként viselkedni.

„A történet szerint Isten annyira elégedetlen volt Jézus földi munkájával, hiszen „viszonylag hamar” letartóztatták és megfeszítették, hogy azóta „szobafogságra” ítélte. Éppen ezért a Nap-ember lakásába költözik, hogy tőle tanuljon.” – mesélte Mark Russel, a képregény alkotója egy interjúban.

Azt is elmondta, hogy Jézus a történet szerint nem tudja mi történt az elmúlt 2000 évben és megdöbbenten tapasztalja, hogy mennyire kiforgatták a Bibliát a kereszténység nevében a Földön. Célja, hogy második visszatérésével megmutassa, hogy ki is Ő valójában. Viszont ezt az „új krisztusi identitást” nem fejtette ki az alkotó.

(CBN)

LOVE ALL, HELP ALL! Foundation

Írj nekünk!

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7011 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.