Hit Rádió

headtext helye

LOVE ALL, HELP ALL! Foundation

Friss hírek

2019.02.08.
Cseszkó Tamás

Izraeli csapat - A sábát többet ér bármilyen versenynél

FOTÓ: ATV.hu

Visszalépett az izraeli zenekar az Euróvíziós dalfesztiválon való részvételtől, mert nem akarták megszegni a szombat szabályait.

Izrael egy különleges, fogyatékkal élő emberekből álló zenekart kért fel, hogy képviseljék az országot.

Az együttes a jelöltségért folytatott küzdelem legutolsó szakasza előtt közölte: kiszállnak, és nem kívánnak az Eurovízión szerepelni. Az indok: indulásuk esetén előfordulhat, hogy meg kellene szegniük a szombati pihenőnap szabályait, erre pedig nem hajlandóak. A sábát többet ér bármilyen versenynél.

Azt is hozzátették, hogy indulásuk esetén megtörténhetne, hogy szombati zenélésre utasítanák őket a szervezők. Mivel erre nem lennének hajlandóak, Izrael képviselet nélkül maradna a versenyen, és ezt sem szeretnék.

A zenekar tagja elmondták, hogy tisztában voltak azzal, hogy az Eurovízió főpróbáit szombaton tartják, de nem gondoltak arra, hogy reális esélyük van arra, hogy ők képviseljék hazájukat.

LOVE ALL, HELP ALL! Foundation

Írj nekünk!

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7011 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.