Hit Rádió

headtext helye

Friss hírek

2019.07.17.

Isteni csoda történt Észak-Karolina partjainál

Fotó: Google

Egy 12 éves fiú, Levi Floyd Istennek köszöni, hogy megmenekült egy tengerparti baleset után Észak-Karolinában.

A fiú nem lélegzett, de a családja nem adta fel, imádkozni kezdett és dicséreteket énekelni.

„Nem kétség, hogy csoda történt.” – mondta Levi édesanyja, Lyndsey Floyd.

Az elmúlt hetekben nyaralt a család a Holden Beachen és a tinédzser fiú elmerült a hullámokban. Amikor a családja észrevette, hogy eltűnt a vízben, az édesapja húzta ki, de már nem lélegzett. „Levi már nem élt. Semmilyen életjelet nem adott. Amikor édesapja partra dobta, olyan volt a teste, mint egy élettelen gumi.” – mondta az édesanya. Levi unokatesója, aki orvosi nővér meg próbálta újra éleszteni, sőt mások is odafutottak segíteni – a fiú azonban nem kelt föl.

Miközben a nővér elment oxigéntartájokért, hogy segítsen a fiú tüdejének működésében, a keresztény család elkezdett hangosan imádkozni és dicsérni istent.

„Csak arra emlékszem, hogy kértem mindenkit, hogy énekeljetek és imádkozzatok hangosabban! Ekkor Levi pulzusa visszatért.” – mondta az édesanya, akinek fia azóta teljesen felépült és csak pár napot töltött a kórházban. A tinédzser fiú azt mondta, hogy egyáltalán nem emlékszik arra, hogy megfulladt, csak arra, hogy a családja dicséreteket énekelt. A család teljes mértékben Istennek tulajdonítják a fiú megmenekülését és felépülését.

(christianheadlines.com)

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7010 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.