Hit Rádió

headtext helye

LOVE ALL, HELP ALL! Foundation

Friss hírek

2018.12.28.

Ima hatására gyógyult meg egy daganatos kislány

Fotó: YouTube

Ima hatására tűnt el egy gyógyíthatatlan tumor egy texasi kislány agyából . 

A Texas államban élő, 11 éves Roxli Dosst júniusban agyrákkal diagnosztizálták, mindenki meg volt győzödve arról, hogy már csak hónapjai vannak hátra. Az amerikai kislány szervezetében ugyanis egy gyógyíthatatlan, ritka agytörzsi tumort (DIPG) találtak.

Évente nagyjából 300 gyereknél diagnosztizálják ezt a betegséget az Egyesült Államokban, és kevesebb, mint egy százalékuk él öt évnél tovább – írta a CBS News.

A lány egyik orvosa a helyi sajtónak „pusztító betegségként” jellemezte a tumort, ami miatt a betegek „nehezen tudnak nyelni, olykor elveszítik a látásukat, alig tudnak beszélni és végül lélegezni is csak nehezen tudnak.”

Az orvosok sugárkezelést alkalmaztak, de nem abban a reményben, hogy azzal meg tudják majd gyógyítani. Csak abban bíztak, hogy azzal sikerül majd valamennyire meghosszabbítani az életét.

A kislány családja közben nem tudott mást csinálni, mint imádkozni. Hiszen csak egy csoda segíthetett a lányon. És ez végül meg is történt.

Amikor alig több mint két hónappal a kezelés megkezdése után megvizsgálták a lányt, az orvosok legnagyobb meglepetésére a daganat eltűnt.

Tényleg hihetetlen volt. A tumor nem látszik az MRI-képen, ami nagyon szokatlan

– mondta el a lány orvosa, Dr. Virginia Harrod a helyi sajtónak. Hozzátéve, hogy nem tud magyarázatot adni a váratlan gyógyulásra.  Szülei azonban biztosak benne, hogy imáik meghallgatásra találtak, és isten volt az, aki meggyógyított gyermeküket.

LOVE ALL, HELP ALL! Foundation

Írj nekünk!

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7011 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.