Hit Rádió

headtext helye

Friss hírek

2019.03.13.
Kántor Fanni

Homoszexuális, magát kereszténynek valló férfi indul az USA elnökségéért

(Photo courtesy: Getty Images/Alex Wong)

Keresztény tanítások szerint próbálja élni az életét az az amerikai demokrata elnök jelölt, aki nyíltan homoszexuális.

Pete Buttigieg egy konferencián kérdésre elmondta, hogy hisz a keresztény erkölcsi tanításokban, amelyeket teljesen beleneveltek még egy katolikus iskolában. Bár hozzátette, hogy ő maga nem a katolikus, hanem az episzkopális egyházhoz tartozik. Kijelentette, hogy az vonzza leginkább Jézus Földön végzett munkájában, hogy nem másoknak akart tetszeni, hanem kimondta az igazságot, amellyel szolgálni akarta az emberek javát, nem pedig saját magát megdicsőíteni.

A jelenlegi alelnök, Mike Pence hitét megkérdőjelezve elmondta, hogy nem érti, miért támogatja Donald Trump elnökségét, amelyet szerinte egy pornósztárhoz hasonlóan él meg az elnök.

„Bár Donald Trump személyesen nem korrupt és hisz az alkotmányunkban, mégis tőlem teljesen eltérően értelmezi a szentírást. Mike Pence pedig úgy néz ki mióta az ő elnökségét szolgálja, nem hisz a Bibliában." - mondta.

A 37 éves elnökjelölt jelenleg Indana, South Bend nevű városában polgármester. A Harvardon végzett és Afganisztánban szolgált katonaként, amelyért érdemérmet is kapott. Jelenleg South Bend városában él a férjével.

(christianheadlines.com)

Írj nekünk!

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7011 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.