Hit Rádió

headtext helye

Friss hírek

2018.12.07.
Kántor Fanni

Felmentettek egy ausztrál érseket, aki gyerekek molesztálását tusolta el

FORRÁS: MTI/EPA/AAP/PETER LORIMER

Megsemmisítette egy ausztráliai bíróság azt az ítéletet, amit Adelaide volt érseke ellen hoztak gyermek-molesztálási ügyek eltussolása miatt.

Két férfi évekkel ezelőtt azzal vádolta meg Philip Wilsont, hogy amikor a 70-es években még segédpap volt, nem tett semmit, amikor fiatal ministránsként elpanaszolták neki, hogy egy másik pap szexuálisan zaklatta őket.

A bíróság májusban bűnösnek találta az érseket, és júliusban 12 hónap házi őrizetet szabtak ki rá, azzal, hogy hat hónap után feltételesen szabadlábra helyezhető. Az ítélethirdetés után Wilson lemondott, amit a pápa elfogadott. Most a törvényszék elfogadta a volt érsek fellebbezését az ítélet ellen, és elengedte házi-őrizetéből.

A bíró indoklása szerint ésszerű kétségek merültek fel azzal kapcsolatosan, hogy Wilson valóban elkövette-e a bűntényt.

(atv.hu)

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7011 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.