Hit Rádió

headtext helye

Friss hírek

2019.07.12.

Egy amerikai házaspár beperelt egy meddőségi klinikát, mert más nőbe ültették a magzatokat

Fotó: Index.hu

Egy amerikai házaspár beperelt egy meddőségi klinikát, amiért egy másik nőbe ültették be a magzatukat, írja a BBC.

A nem a saját gyerekeiknek életet adó nő és férje szintén jogi keresetet nyújtott be a Centrum ellen.

A New York-i nő márciusban adott életet ikreknek, de a DNS-tesztek kimutatták, hogy a kisbabák nem az övéi, és nem is ugyanazok a szüleik. A nő és férje ázsiai származásúak, a két kisfiú viszont nem.

Azóta bírósági úton a vérszerinti szülőkhöz került a saját gyerekük felügyeleti joga.

A CHA elvette tőlem, hogy kihordhassam a kisfiamat. Ki az, aki egy hotel előterében akar találkozni a gyerekével?

– mondta a nő egy sajtótájékoztatón.

A nő 2018 augusztusában sikertelen beültetésen esett át – akkor azt hitték, hogy a saját magzatukkal –, mielőtt márciusban szóltak neki, hogy a DNS- tesztre lenne szükség.

A második kisfiú állítólag egy harmadik páré, akik azonban nem álltak a nyilvánosság elé. A cég egyelőre nem reagált az ügyre.

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7011 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.