Hit Rádió

headtext helye

Friss hírek

2019.06.18.

Donald Trumpról neveztek el települést a Golán-fennsíkon

Fotó: TRT

Az izraeli kormány a Szíriától elfoglalt helyszínen ülésezve úgy döntött, hogy települést hoznak létre a térségben, amelyet az amerikai elnökről neveznek el.

A Golán izraeli és mindig az is marad

– jelentette ki Benjámin Netanjahu ügyvezető miniszterelnök, aki „Izrael igen nagy barátjának nevezte Trumpot”, mert olyan döntést hozott, amelyet előtte még senki. 

A kormányfő ezzel arra utalt, hogy Donald Trump március 25-én Izrael részeként ismerte el a Szíriától az 1967-es, hatnapos háborúban elfoglalt és 1981-ben annektált területet.  A nemzetközi közösség a fennsík északi részének bekebelezését nem ismeri el.

Az új, mostantól hivatalosan Ramat Trump-nak, azaz Trump-magaslatnak nevezett telepet még fel kell építeni. Egyelőre négy telepes család él a kiválasztott helyen.

A tervek és a költségvetés még nem készültek el hozzá. Éppen ezért több ellenzéki képviselő is olcsó kampányfogásnak minősítette a település létrehozásának bejelentését.

Izraelben ugyanis újra választásokat tartanak idén szeptemberben, miután Netanjahunak nem sikerült a kormányalakítás.

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7011 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.