Hit Rádió

headtext helye

Friss hírek

2018.12.13.
Kántor Fanni

Bronxi bandavezér tért meg Istenhez

FOTÓ: Fox News

Bronxi bandavezér tért meg Istenhez.

A los-angeles-i férfi egész életét lopással, betöréssel töltötte – többször ült börtönben, drogozott, az erőszaknak élt. Ma már 44 éves, és 180 fokos fordulat állt be az életébe, amikor megtalálta Istent – azóta prédikál, imádkozik, evangélizál és keresztel, hogy megmentse az embereket attól az életstílustól, amelyben ő egyszer élt.

„Nagyon őrült életet éltem, szörnyű dolgokat tettem, amelyeket csakis Isten kegyelme törölhetett el. Neki köszönhetem, hogy szabad vagyok és élek.” – mondta az egykori bandavezér a Fox Newsnak. Hozzátette, rengeteg mindenen ment keresztül, nagyon sok embert látott meghalni.

„Édesanyám egy olyan szektának a tagja volt, amely azt követelte meg tőle, hogy kiskoromban egy állatot feláldozzon fölöttem. Teljesen démonikus volt. Már kisgyerek korom óta láttam démonokat – egész életemben üldöztek.” – mesélte el megdöbbentő életének részleteit a férfi. Később miután édesanyja öngyilkos akart lenni, végül a kórházban befogadta Jézust az életébe és teljesen megváltozott. Abbahagyta az ivást, drogozást és elkezdett Istenhez imádkozni fiáért, aki többször is majdnem életét vesztette bandaháborúkban.

Végül, amikor gyermeke született, biztos megélhetést szeretett volna biztosítani családjának, ezért MMA harcos lett. Le is győzte a háromszoros világbajnok Ricardo Mayorgát, Nikaraguában. Végül Isten szólt hozzá, és miután megkeresztelkedett minden megváltozott. Azóta kijelentette, nem magáért, hanem Istenért harcol és gyülekezetet szeretne alapítani. (FOX NEWS)

A képre kattintva tekintse meg a galériát!

LOVE ALL, HELP ALL! Foundation

Írj nekünk!

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7011 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.