Hit Rádió

headtext helye

Friss hírek

2018.04.10.
Domahidy Anna

Botránykönyv leplezi le a német népbutítást

mno.hu

A PestiSrácok kiadásában jelent meg magyar nyelven Udo Ulfkotte - Stefan Schubert: Határtalan Bűnözés című könyve. A művel kapcsolatban Szarvas Szilveszterrel, a portál főszerkesztő helyettesével beszélgettünk.

A tavaly elhunyt Ulfkotte utolsó könyve, a német nyelvterületeken, bevándorlókhoz köthető bűncselekményekkel és az általuk megszerzett területek feletti uralommal foglalkozik. Szerzőtársa Stefan Schubert, egy elismert német biztonság politikai szakértő, aki nyolc éven át a rendőrség megbízásából beépített focihuligán volt, azzal a céllal, hogy számba vegye a huligánok által elkövetett erőszakos cselekményeket.

Az elkövetett bűncselekményekről a német közvélemény kevésbe értesül, hiszen azokat politikai akaratból központi szándékkal eltitkolják. Általában több nappal később értesülnek az állampolgárok ezekről az esetekről, és akkor is csak mínuszos (kisebb hírértékkel rendelkező, pár soros) hírek formájában (lásd a kölni szilveszter éjszaka). Ez sok mindent elárul a német politikáról, ahogyan az is, hogy a könyv eredeti német nyelvű példányai külföldön, még a szerzők számára is ismeretlen helyen került nyomtatásra, azért, hogy azokat ne foglalhassa le a kormány, hiszen kezdetben nem engedélyezték a kiadást.

Az Amazon letiltotta a művet és a Facebook által is szenvedett üldözést, de a könyvre való kereslet mégis olyan nagymértékben megnőtt, hogy a német könyvterjesztők kénytelenek voltak árusítani őket. Magyarországon két hete volt a könyvbemutató és már folyamatban van az újranyomtatása - a portál reményei szerint az eladott példányok száma tízezer körül lesz.

A könyv nem hipotézisekkel, hanem tényekkel foglalkozik, az utolsó negyvenhat oldal csak és kizárólag a hivatkozásokat tartalmazza, így az ellenlábas véleményvezérek a leírtakkal nem tudnak vitába szállni, viszont a szerzőket személyükben továbbra is érik támadások.

Szarvas Szilveszter két megrázó példát említett a könyvből: az első annak a 19 éves Maria nevű lánynak az esete, aki teherbe esett egy bevándorlótól, majd az el akarta vetetni a gyermeket és mivel a lány erre nem volt hajlandó, a gyermek apja és annak társai benzinnel lelocsolták és felgyújtották. A lány nem élte túl a támadást. A férfit miután elkapták azzal védekezett, hogy nem akarta, hogy egy Maria nevű lány szüljön neki gyermeket.

Az elkövetőre az úgynevezett migránskvóta vonatkozik. Ez az alkotmányban is rögzített módosítás azt jelenti, hogy a bevándorlókra más ítélet szabható ki, mint egy német állampolgárra. Az említett történetben szereplő gyilkos (aki jelenleg előzetes letartóztatásban van) esetében a kiutasítás volt az ítélet, amelyre máig nem került sor.

A másik eset a szomszédos fővárosban, Bécsben történt. Itt egy 21 éves afrikai bevándorló, egy 54 éves munkába tartó, védtelen hölgyet vert agyon egy vascsővel. Miután elkapták kiderült, hogy tizenhárom hasonló bűncselekményt követett el. A bíróságon azzal védekezett, hogy az áldozat csak egy nő volt. Ezt el is fogadták, arra hivatkozva, hogy a muszlim vallásúak, más szándékból követnek el gyilkosságot, hiszen a nők az ő kultúrájukban alsóbbrendű állampolgárok. Az ítélet szintén a kiutasítása volt, de a gyilkos nem hagyta el az országot.

LOVE ALL, HELP ALL! Foundation

Írj nekünk!

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7011 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.