Hit Rádió

headtext helye

LOVE ALL, HELP ALL! Foundation

Friss hírek

2019.04.12.

Bojkottálja Madonna az Euróvíziót?

Fotó: Google

Az Euróvízió bojkottjára szólítják fel Madonnát palesztin aktivisták.

Az Izrael-ellenes BDS mozgalom tagjai továbbra sem adják fel, és minden művészt a zsidó állam bojkottálására kényszerítenének.

Madonna negyedszer is színpadra lép Izraelben, ahol várhatóan május 28-án az idei Eurovíziós Dalfesztivál sztárfellépőjeként énekel majd.

Bejelentését követően palesztinok egy csoportja arra szólította fel a világhírű sztárt, hogy lépjen vissza a produkciótól, amivel szerintük az izraeli kormány „tovább végezheti titokban a palesztinok egyre erősebb elnyomását”.

A bojkottmozgalomhoz hasonlóan nemrég 50 brit származású közszereplő is nyílt levélben kérte a dalfesztivál izraeli megrendezésének visszavonását, mivel szerintük a zsidó állam „emberi jogokat sért”.

Az állandó felhívások ellenére azonban úgy tűnik, az előadóművészek többségét kicsit sem foglalkoztatják az ellenséges hangok, és idén 40-nél is több nemzet képviselője fog színpadra lépni Izraelben.

 

 

LOVE ALL, HELP ALL! Foundation

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7011 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.