Hit Rádió

headtext helye

Friss hírek

2019.06.12.

Bibliai verseket, abortuszellenes képeket tiltott le a Pinterest

A Live Action nevű abortuszellenes csoport kiakadt a Pinterest cenzúrázásán, amely pornó oldalnak titulálva, kitiltotta őket az oldalról.

Miután a csoport egyik fotója népszerű lett, azonnal letiltották őket az oldalról sértő dezinformáció miatt.

Végül kiderült, hogy a LiveAction.org oldalt a pornográf oldalak listájához is hozzáadták, azért, hogy többet egyetlen egy felhasználó se tudjon a csoportról szóló dolgokat posztolni. Ráadásul a “bibliai igeversek” kifejezéssel együtt más keresztény definíciók is tiltólistára kerültek, egy olyan listára, amelyet a Pinterest dolgozói manuálisan szerkeszthetnek.

“Pontosan mit akar blokkolni az oldal? Kismamáknak szóló inspiratív üzeneteket? Ultrahangos fotókat, amelyek a kisbabák fejlődését mutatják be? Egészségügyileg helytálló tényeket az abortuszról?” - tette fel a kérdéseket az applikációnak Lila Rose, a Live Action alapítója, aki petíciót is indított, amelyben arra kérik a közösségi oldalt, hogy használati szabályzata ne nyomja el az amerikai alkotmány első törvénymódosítását, amely engedélyezi mindenkinek a véleményének a kifejezését.

Nem ez az első pro-life csoport, amelyet betiltott az oldal. A katolikus Life League is bejelentette Twitteren, hogy tavaly kizárták őket az oldalról. 

(christianpost.com)

 

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7010 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.