Hit Rádió

headtext helye

Friss hírek

2019.07.10.

Beleavatkozott Zuckerberg az írországi abortuszról szóló szavazásba

Fotó: Twitter/LilaRose

Beleavatkozott Írország abortuszról szóló szavazásába a Facebook – ismerte be Mark Zuckerberg, a közösségi média tulajdonosa és kitalálója.

Az idei Aspen Ideas Fesztiválon a CEO a PJ Media-nak adott interjújában elmondta, hogy több pro-life hirdetést tiltottak be az ír abortuszról szóló referendum idején és elmagyarázta nekik, hogy a közösségi média cég jelenleg több kormánnyal együtt dolgozik azért, hogy meghatározzák, hogy pontosan milyen politikai tartalom mozoghasson az oldalon.

Erre hozta fel példaként az írországi abortuszról szóló szavazás esetét.

Zuckerberg elmagyarázta, hogy az amerikai pro-life aktivista csoportok írországi felhasználóknak akartak abortuszellenes tartalmakat hirdetni, amely miatt az ír kormánnyal vették fel a kapcsolatot, megkérdezve, hogy engedélyezzék-e az ilyen tartalmakat a szavazás előtt.

„Ők azt mondták, hogy a szituáció nem megy szembe a törvényeikkel, így nekünk kell döntenünk. Végül úgy döntöttünk, hogy nem engedélyezzük." - tette hozzá.

A Facebookot egyébként eltávolították a „Környezeti, Szociális és Kormányzási Index (ESG)   listájáról, amely 100-ból csak 22 pontot adott a társadalmi felelősségvállalásért a Facebooknak, a kormányzásban játszott szerepéért pedig csak 6-ot – ezzel elérve egy igen szegényes eredményt.

(breitbart.com)

Mark Zuckerberg ezzel kapcsolatos nyilatkozatát ezen a linken lehet megnézni: https://twitter.com/i/status/1148375273882001408

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7011 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.