Hit Rádió

headtext helye

Friss hírek

2019.07.16.

Bajban az Izrael-barát iraki szépségkirálynő - elvehetik állampolgárságát!

Fotó: Twitter - A szelfi, amely miatt bajba került az iraki szépségkirálynő hazájában.

Elvehetik az iraki szépségkirálynő állampolgárságát az Izrael-barát nyilatkozatai miatt.

Sarah Idan már többször kiállt a zsidó állam mellett. A szépségkirálynő a Twitterre posztolta ki, hogy az iraki hatóságok elakarják venni az állampolgárságát.

Az Egyesült Államokban élő fiatal nő két hete Izrael mellett szólalt fel az ENSZ-ben – írja a Jerusalem Post. Idan Genfben az ENSZ Menekültügyi Bizottsága előtt szólalt fel Izrael mellett egy másik beszédében pedig kifakadt Irak emberjogi sértései ellen. A Kaliforniában élő szépségkirálynő 2017-ben azzal okozott felháborodást, hogy együtt szelfizett Miss Izraellel.

Sarah Idan 2017-ben — az iraki országos szépségverseny győzteseként — családjával együtt kénytelenné vált elhagyni bagdadi otthonát, amiért közös fotót osztott meg Izrael szépével a Miss Universe versenyen.

A történtek ellenére Idan hat hónappal később a zsidó országba érkezett, ahol biztonságban találkozhatott újra izraeli társával, Adar Gandelsmannal. A bátor iraki lányt a helyiek hősként fogadták.

(zsido.com)

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7010 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.