Hit Rádió

headtext helye

LOVE ALL, HELP ALL! Foundation

Friss hírek

2019.02.07.
Ván Evódia

Auschwitzi haláltáborba látogatott az első síita imám

A képen Imam Mohamad Tawhidi, az auschwitzi haláltábor bejáratánál. | Fotó: Twitter

Egy reformista síita imám ellátogatott az auschwitzi haláltáborba, hogy ott emlékezzen meg a holokauszt áldozatairól.

„Büszke vagyok arra, hogy az első síita imám lehetek, aki Auschwitzban rója le tiszteletét” – tudatta a Twitteren Mohamad Tawhidi, aki Ausztráliában él.

Egy fekete "emlékezünk" feliratú pólóban látható a koncentrációs tábor hírhedt bejárata előtt.

Egy videót is posztolt, amelyben elmondja, hogy ahol éppen most tartózkodik, ott több millió zsidót gyilkoltak meg a holokauszt idején.

Az imám azt is kiemelte, nagyon fontosnak tartja, hogy mindenkihez eljusson az üzenete, hogy ilyesmi soha ne történhessen meg még egyszer.

Kiemelte, hogy korábban gyűlölte a zsidókat, és sosem gondolta volna, hogy egyszer majd ellátogat ide, hogy lerója tiszteletét. 

(Jpost)

 

LOVE ALL, HELP ALL! Foundation

Írj nekünk!

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7011 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.