Hit Rádió

headtext helye

Friss hírek

2019.04.15.

Antiszemita West Ham-drukkereket tiltottak ki Manchesterben

Fotó: google

Utolsó hivatalos mérkőzésükön vettek részt a hétvégén az antiszemita dalokat éneklő West Ham-drukkerek, klubjuk örökre kitiltja őket meccseiről.

Visszataszító, antiszemita szöveggel kevert dalokkal szórakoztatták magukat Manchesterben a londoni West Ham United szurkolói.

Egy felvétel alapján a rivális londoni klub, a közhiedelem szerint „zsidók által alapított” Tottenham gyalázásakor használtak nyomdafestéket nem tűrő szavakat.

Az esetről a Jewish Chronicle is beszámolt, amely kiemeli: a felvételt egy holokauszt-túlélő gyermeke készítette telefonjával egy tömegközlekedési járművön, nem sokkal a West Ham mérkőzése előtt.

A rendőrség a lakosság segítségét is kérve próbálja azonosítani az antiszemita dalokat éneklő egyéneket. Mindeközben a londoni csapat hivatalos közleményében élesen elítélte az esetet:

„Felháborítónak tartjuk a videóban látottakat. Azonnali segítséget ajánlunk a rendőrségnek ahhoz, hogy azonosíthassuk a képeken látható személyeket, akikkel a klubunk semmilyen közösséget nem vállal ezután. Soha többé nincs helyük közöttünk. Sem a stadionunkban, sem pedig a csapattal utazó közönségünk körében”.

(neokohn.hu)

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7011 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.