Hit Rádió

headtext helye

Friss hírek

2019.06.10.

Abortuszellenesek és keresztények bojkottálják a Netflixet, a Hulut és a Disney Plust

Abortuszellenesek és keresztények bojkottálják a Netflix, a Hulu és a Disey Plus filmszolgáltató oldalakat, miután azok kijelentették, hogy nem fognak filmeket forgatni Georgia államban az ott meghozott szigorú abortusz törvény miatt.

A Netflix ráadásul azzal is fenyegetőzött, hogy ha életbe lép az “első szívdobbanásként” emlegetett abortuszellenes törvény, akkor még több pénzt fog adományozni az ACLU nevű nonprofit szervezetnek, amely nyíltan támogatja az abortuszt.

A világhírű, hazánkban is elérhető filmszolgáltató cég indítványával nézőit is felbuzdította arra, hogy abortusz mellett kiálló szervezeteknek adományozzanak. Bár a #BoycottNetflix hashtaggel indított kampány a keresztények és abortuszellenes feliratkozók, fizető nézők “exóduszát” szimbolizálja, egy pro-life aktivista új szintre emelte a mozgalmat: utána járt, hogy pontosan mennyi pénzt veszít a három szolgáltató ellentmondásos döntéseinek következménye képpen.

“Mutassuk meg a mainstream médiának és a liberális cégeknek, hogy a mi pénzünk is számít.” - írja a petíció, amelyre kattintva a felháborodott nézők pontosan meg tudják írni, hogy mennyi az az összeg, amelyet nem fognak ezentúl költeni a filmszolgáltatókhoz való feliratkozásra.

A kampány ötletgazdája Marcus Pittman, pro-life aktivista volt, aki szerint nem lehet eleget hallani a konzervatív oldal véleményét a médiában az ügyben.

“Az embereknek nagyon elegük van a mainstream médiából, amely szembe megy az értékeikkel, figyelmen kívül hagyva őket. Azonban a pénzveszteséget már nem tudják rejtegetni a részvénytársaságok előtt.” - tette hozzá, majd kijelentette, hogy a felhasználóké az irányítás hatalma az üzleti világban.

A június 10.-ei a statisztikák szerint a leiratkozások miatti éves vesztesége a Netflixnek 282,858.84 $,

a Hulunak 86,586.12 $,

az úttörő szolgáltatóként emlegetett Disney Plus megjelenése előtt pedig máris 38,455.80 $ lesz. 

A petícióhoz kapcsolódó statisztikákat ezen a linken követheti: https://redpetition.com/?fbclid=IwAR3B-BcGgcHkjzmvHuSaJ8ZXhIQSW44gz818cx...

(faithwire.com)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7010 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.