Hit Rádió

headtext helye

LOVE ALL, HELP ALL! Foundation

Friss hírek

2018.12.05.
Kántor Fanni

A közel-keleti béke megteremtését kérte a palesztin elnöktől a Pápa

FOTÓ: Google

Ferenc pápa hétfőn a Vatikánban fogadta Mahmúd Abbász palesztin elnököt, akitől azt kérte, hogy segítse elő a megosztott palesztin nép megbékélését és az Izraellel való békefolyamat újjáélesztését - tudatta a Szentszék közleményében.

A pápa november 15-én fogadta Reuven Rivlin izraeli államfőt is, akinek hangsúlyozta a nagyobb kölcsönös bizalom kialakításának fontosságát.

A vatikáni közlés szerint a körülbelül 20 perces bizalmas találkozón Mahmúd Abbasszal szóba került Jeruzsálem státusza. Fontosnak nevezték, hogy elismerjék és megőrizzék a szent város identitását és egyetemes értékét a három ábrahámi vallás (judaizmus, kereszténység, iszlám) számára".

A katolikus egyházfő és a palesztin elnök ezenkívül beszélt annak "szükségességéről", hogy a nemzetközi közösség tegyen erőfeszítéseket annak érdekében, hogy megvalósulhassanak a két nép legitim törekvései".

A Pápa egyébként még 2015-ben “Békeangyalnak” nevezte Mahmúd Abbász palesztin elnököt.

(Magyar Idők)

LOVE ALL, HELP ALL! Foundation

Írj nekünk!

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7011 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.