Hit Rádió

headtext helye

Friss hírek

2019.03.13.
Kántor Fanni

6 év börtönbüntetést kapott George Pell pedofíliáért

Fotó: Google

6 év börtönbüntetésre ítélték George Pell kardinálist Ausztráliában pedofíliáért és gyermekek molesztálásáért.

A Victoria állam megyei bíróságának főbírója, Peter Kidd kijelentette, minimum 3 év 8 hónap börtönbüntetést kell betöltenie a kardinálisnak ahhoz, hogy aztán feltételesen szabadlábra kerülhessen. A büntetés igencsak kevés, ha az 5 vádpontot nézzük, amelynek mindegyike 10 évet kért a vatikáni elöljáróra.

„Véleményem szerint az Ön magatartását áthatja az arrogancia.” – mondta az ítéletet kihirdető főbíró az elítéltnek.

Ferenc Pápa volt pénzügyi miniszterét egy személyazonosságát nem ismertető esküdtszék vádolta meg azzal, hogy orálisan megerőszakolt egy 13 éves kisfiút és annak barátját az 1990-es években, hónapokkal azután, hogy Melbourne érseke lett. A 77 éves férfi tagadja a vádakat és június 5.-én fellebbezni fog Victoria megye bíróságán. A kardinális áldozatai aggályosnak, de megfontoltnak tartják a kihirdetett ítéletet. 

(CBN)

Írj nekünk!

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7011 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.