Hit Rádió

headtext helye

Friss hírek

2019.07.10.

57,000 dollárt gyűjtöttek keresztény fiatalok a rászorulóknak Atlantában

Fotó: YouTube

Több mint 12,600 diák gyűlt össze 32 amerikai államból és 5 országból egy atlantai arénába, 57 ezer dollárt összegyűjtve bántalmazott nőknek és hajléktalanoknak egy négy napos keresztény ifjúsági konferencia segítségével.

A Forward Conference-t június 27 és 30 között tartotta a Gainsville-i székhelyű Free Chapel nevű egyetemi kampusz Duluth-ban.

„Amikor a diákoknak nem csak szabályokat és rendszereket adunk, hanem lehetőséget arra, hogy változást hozzanak létre a földön, kihasználják azt a lehetőséget.” – mondta a Free Chapel lelkésze, Jentezen Franklin a Fox Newsnak.  

A 15. alkalommal megrendezett éves rendezvény keresztény üzeneteket közvetítő zenészeket, lelkészeket, szónokokat léptetett fel. Köztük volt a Hillsong Worship, a Passion és a Bethel zenekara is.

Az idei rendezvény egyik sajátossága az volt, hogy a New Beginnings nevű szervezettel együttműködve hozták azt létre, amely hajléktalan családokkal és drogfüggőkkel foglalkozik Atlanta területén. A konferencia ideje alatt pedig személyes tapasztalataikat osztották meg és azt, hogyan változtak meg a nehéz helyzetben lévők Isten hatására.  

(christianheadlines.com)

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7011 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.