Hit Rádió

headtext helye

Friss hírek

2019.07.02.

2 hónap alatt 30 keresztényellenes támadás történt Németországban

Fotó: Google

Naponta három, keresztény templomok elleni támadás van már Franciaországban – adta hírül a Breibart március végén.

A napokban pedig arról írt, hogy két hónap alatt 30, keresztények elleni támadást regisztráltak Németországban.

Az adatokat az európai keresztényekkel szembeni intolerancia és diszkrimináció megfigyelőközpontja állította össze.

 

  • A napokban a Caldern-beli Miklós templomban ismeretlenek Bibliát égettek és meggyújtották a templom himnuszkönyvét, az épület előtti padokon pedig emberi ürüléket hagytak.

  • Április végén pedig egy Mannheimben lévő templomban okoztak 10 ezer eurós kárt.

  • Gyakran lopják el az adományokat tartalmazó perselyeket, amint ez a bremerhaveni Szent Marien katolikus templomban is történt.

  • A berkheimi Osterfeld protestáns egyház ifjúsági szobájából a tolvajok nagy értékű fényképezőgépeket loptak el.

  • Bad Oldesloe-ban egy fából készült keresztet loptak a Péter-Pál templom oltárából, amelynek az értéke 3000 és 5000 euró között van.Két esetben a támadók megpróbálták meggyújtani az Ankumban és a Nordhausenben lévő templomokat.

Ezek egytől egyig április 1 és június 10-e között történtek Németországban, de a francia bűnügyi hírszerző szolgálat (SCRC) szerint ott 2016 és 2018 között ezrével előfordultak hasonló események.

(breitbart.com)

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7010 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.