Hit Rádió

headtext helye

Friss hírek

2019.06.11.

13 éves lány: "Az abortusz a rabszolgaságra emlékeztet."

Fotó: YouTube

Egy 13 éves kislány abortuszellenes beszédét szakították félbe mérges kiáltozások Raleigh városában, Észak-Karolina városi tanácsának ülésén.

“Erősen hiszek abban, hogy az abortusz gyilkosság. Abban is hiszek, hogy a gyilkosság rossz dolog.” - kezdte beszédét Addison Woosley, amint felért a városi tanács pódiumához. Hozzátette: “Éppen ezért arra kérem magukat, hogy tegyék illegálissá az abortuszt Raleigh városában.”

 

A tinédzser lány felvetette a kérdést a meg nem született kisbabákkal való emberségességgel kapcsolatban, hogy mióta illegális megölni gyerekeket, de csak azután, hogy azok kijönnek az anyaméhből.

“Amikor az édesanyák úgy döntenek lemészárolják a babáikat, azoknak már vannak ujjlenyomataik, orruk, felismerik az édesanyjuk hangját, csuklanak és ver a szívük. Ezek a babák életben vannak és érzik, ahogy megölik őket. Fáj nekik és semmit sem tudnak ellene tenni.” - mondta bátran beszédében a kislány, akin a tanácsban ülő hallgatók, tagok egy része el kezdett nevetni.

A lány szemrebbenés nélkül folytatta és kijelentette, hogy a kisbabák is fogantatásuktól kezdve megérdemlik, hogy ugyanolyan jogaik legyenek, mint bármelyik más embernek.

“Isten is azt mondja, hogy az abortusz rossz és csak az Ő kegyelmének köszönhetően ül itt mindenki, és neki köszönhetik, hogy önöket nem abortálta az édesanyjuk.” - tette hozzá, majd a hallgatók megdöbbenésére azt mondta, hogy az abortusz a rabszolgaságra emlékezteti őt.

“A szolgák urai saját tulajdonuknak tekintették őket és azt gondolták, bármit tehetnek velük - pont úgy történt ez, mint ahogy ma az édesanyák viselkednek meg nem született gyermekükkel. Remélem, hogy pár év múlva majd visszanézünk erre az időszakra és azt gondoljuk, hogy “Hogy lehettünk ilyen kegyetlenek?”. Pont úgy, mint ahogy manapság visszanézünk a rabszolgaságra.” - mondta, azonban, ahogy elkezdett híres afro-amerikai aktivistákkal példálózni, felhördült a terem és a kiabálások miatt nem tudta folytatni beszédét.

Sokan azon a véleményen voltak ugyanis, hogy az afro-amerikaiak képviseletében ő nem beszélhet. Corey Branch polgármester próbálta csöndre inteni a résztvevőket, de sikertelenül.

Azonban a rendőrök kivitték a teremből a hangoskodókat és az egyébként afro-amerikai polgármester kijelentette, hogy bárki, bármit mondhat a pódiumnál, hogy ha előre kérvényezte azt és senkit sem fog megállítani, hogy a jogait ilyen módon gyakorolja. 

(christiannews.net)

A lány teljes beszédét ezen a linken lehet megnézni: https://youtu.be/I5pZifYoJZA?fbclid=IwAR38DbKZXJIOfbCYTQtbNzGLzBJyojRtfF...

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7010 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2019 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.