Ugrás a tartalomra

Herszoni út, elesettek segítése, afrikai misszió, izraeli tanulmányút - Hit a nemzetért

Elindult a Hit Rádió legújabb műsora, a Hit a Nemzetért.

A Hit Rádió legújabb, Hit a Nemzetért című műsorában Kauzál Alexandra kérdezte vendégeinket a Hit Gyülekezete Szeretetszolgálata és a KERT Alapítvány tevékenységeiről, az izraeli utakról, a Hetek Közéleti Klub újraindulásáról és az afrikai missziós szolgálat legújabb fejleményeiról.

Sugár András a Kert Alapítvány fontos szerepéről beszélt a családok támogatásában, különös tekintettel arra, hogy a Covid világjárvány milyen új kihívásokat jelentett sok család számára. A szervezet célja, hogy támogatást nyújtson azoknak, akik a járvány következtében nehéz helyzetbe kerültek, legyen szó anyagi, érzelmi vagy jogi támogatásról.

"Itt lépett be a kertalapítvány teljes gőzzel, több száz családról és gyermekről van szó."

- részletete.

Kovács Sándor a Hit Gyülekezete Szeretetszolgálatának vezetője az alapítvány ukrajnai segítségnyújtási tevékenységéről beszélt, különösen Herszon városában.

"Minden alkalommal, amikor Ukrajnába látogatunk, arra törekszünk, hogy a helyi közösségeket élelmiszerrel, ruhával és reménnyel támogassuk."

- fejtette ki.

Karika Anna, a Hit Gyülekezete izraeli tanulmányútjainak szervezője a tanulmányutak szervezésének fontosságáról és céljairól beszélt, amelynek kapcsán elmondta:

"Az izraeli tanulmányutak során a résztvevők személyes kapcsolatot alakíthatnak ki a bibliai földdel, amely mélyíti hitüket és megértésüket."

Petrőcz Jordán, a Hit Gyülekezete missziós szolgálatának tagja megosztotta tapasztalatait és az afrikai missziós tevékenységének céljait.

"Afrikában a hit által végzett missziós munkánk során nem csak fizikai segítséget nyújtunk, hanem spirituális táplálékot is adunk a helyi közösségek számára."

Kulifai Máté a Hetek főszerkesztő-helyettese a Hetek Közéleti Klub újraindításáról és a házasság hete alkalmából tartott rendezvényről beszélt.

"Az Hetek közéleti klubjának célja, hogy interaktív fórumokon keresztül önképzést biztosítsunk olvasóinknak az aktuális társadalmi témákban."

Legfrissebb