Ugrás a tartalomra

Hatvanezer diák vett részt a nagyszabású keresztény rendezvényen

A stadion ezúttal nem a szurkolóktól volt hangos.

Facebook

Az Oklahoma Egyetem Norman városbeli Gaylord Family Oklahoma Emlékstadionjában rendezett eseményére, amelyet szombaton tartottak, minden jegy elkelt, az óriási tömeg együtt dicsérte Istent, és több híres keresztény előadó is fellépett.

Joshua Robinson, az Oklahoma Egyetem végzős hallgatója elmesélte, hogy tavaly nyáron épp egy kávézóban beszélgetett Istennel amikor támadt egy ötlete.


"Ott ültem, és azon gondolkoztam, hogy mihez kezdjek most az életemmel. Azt kérdeztem Istentől, hogy mi lesz velem ezután. Hatalmas nyomás nehezedett rám, mivel nem tudtam, hogy mihez kezdek majd a főiskolai évek után. Ötletelgettem, és imádkoztam, és próbáltam egy olyan Igét találni a Szentírásban, amely rávilágít arra, hogy mi a következő lépés, és akkor Isten szólt hozzám, és azt mondta:"
"Töltsd meg a stadiont"

– idézte fel emlékeit a végzős hallgató.

A hallgatók szeptember óta szervezték a "Fill the Stadium"  névre keresztelt rendezvényt, és mindössze egy héttel azután, hogy a jegyek elérhetővé váltak, a stadion megtelt.

Az rendezvényen több híres előadóművész, többek között Kari Jobe, keresztény énekesnő, Chandler Moore, énekes, és "Chance the Rapper", amerikai rapper is fellépett, valamint Nick Hall evangelista is részt vett.

Robinson szerint azért hatalmas dolog ezt látni, mert a rendezvényen egy megtört és fájdalmakkal teli generáció vett nagy számban részt, akiknek olyan problémákkal kell szembenézniük, mint szorongás, a depresszió, és a mentális betegségek.

"Amikor úgy érezzük, hogy megvan a megoldás, és válasz Jézus Krisztus, akkor vajon a munkánkat végezzük azzal, ha ezt nem mondjuk el az embereknek?"

Malehzja Curtis, a rendezvény egyik résztvevője arról is beszámolt, hogy véleménye szerint az ilyen eseményeknek hatalmas jelentősége van, mert közelebb hozzák a fiatal generációt Istenhez.

"Úgy érzem, a fiatal generáció elveszett. Nem tudnak Istenről, vagy azt hiszik, hogy az béna. Egy félreértelmezett elképzelésük van arról, hogy ki Ő. Fontosak az ilyen események, mert ezáltal meg tudjuk mutatni nekik, hogy mi is itt vagyunk mi egy olyan generáció, akik szintén szeretik Istent"

– fejtette ki.

(CBN)

Legfrissebb